Crear actividad
Jugar Completar texto
Uit een vergelijkend ____________________ van de ____________________ van Auckland in Nieuw - Zeeland is gebleken dat ____________________ de beste kaassoort is om pizza mee af te ____________________ . Dat schrijft een Italiaans persbureau .
Pizza is een ____________________ lekkernij en daar hoort , uiteraard , ook een Italiaanse ____________________ bij . Een onderzoek uit Nieuw - Zeeland heeft dit nogmaals bevestigd door een vergelijkend onderzoek uit te voeren . Bij de proeven zijn , naast andere kaassoorten zoals provolone , ook onder meer de Nederlandse ____________________ , de Engelse ____________________ en de Zwitserse ____________________ en ____________________ gebruikt .
Maar mozarella , traditioneel gemaakt van ____________________ , blijkt toch de absolute primus . Dit niet enkel door de smaak , maar ook door de perfecte manier van ____________________ en het versmelten met andere ingrediënten . De andere kazen zorgden voor een minder ____________________ effect op de pizza .
Wel lekker is mozarella in ____________________ met andere kazen op de pizza . Zo gaan bijvoorbeeld gorgonzola en mozarella goed samen . Voorbeeld van het versmelten van verschillende kazen is de 'Pizza ____________________ Formaggi' . Wij krijgen alvast het water in de ____________________ .