Crear actividad
Jugar Completar texto
Tijdens de ____________________ stel je vragen aan de cliënt .
Om de huidsoort te bepalen maak je gebruik van ____________________ .
Een kenmerk van een vette huid is een ____________________ , ____________________ huid , waarbij de hoornlaag ____________________ is en de poriën ____________________ .
Een ____________________ is een manier om de hoeveelheid talg in de huid vast te stellen .
Een ____________________ is een test om uit te zoeken of de klant een gevoelige huid heeft .
Een dieptereiniging kun je uitvoeren met een ____________________ of een ____________________ . Ook kun je hierbij gebruik maken van een ____________________ of ____________________ .
Voor een vochtbehandeling kun je gebruik maken van ____________________ of een ____________________ .
Stimulerende behandelingen zijn behandelingen die de ____________________ in de huid stimuleren . Stimulerende behandelingen pas je toe bij een ____________________ huid , ____________________ , ____________________ en een slechte ____________________ .
Kalmerende behandelingen pas je toe bij een ____________________ huid en bij een huid met ____________________ . ____________________ massages en ____________________ maskers zijn zeer geschikt . De apparaten die je kun gebruiken zijn het ____________________ of een ____________________ .
Bij een ____________________ huid maak je gebruik van een aangepaste massage . Je mag geen grepen toepassen die een sterk ____________________ werking hebben .
Bij een sterk verslapte huid met veel ____________________ mag je geen ____________________ toepassen . Bij een ____________________ huid mag je helemaal geen massage toepassen .