Crear actividad
Jugar Crucigrama
1 Deze tool geeft je niet alleen de mogelijk om de strategische doelstellingen op een structurele manier te verduidelijken maar ook om de resultaten van deze strategie eenvoudig te monitoren en prestaties vervolgens te managen / bij te sturen.
2 ___ doelstellingen zijn een concrete vertaling van de strategische doelstellingen.
3 Waar staat de 'R' in SMART voor?
4 In welk perspectief situeert u de volgende vraag binnen het BSC? 'Hoe blijft u in staat tot permanente ontwikkeling en verbetering?'
5
6 De verzameling van acties/handelingen om een ondernemingsdoelstelling te realiseren
7 De meerjarenaanpak door het management uitgewerkt om visie en missie te kunnen realiseren. (3 tot 5 jaar). Planmatige en doelgerichte inzet van mensen en middelen om beleidsbeslissingen te realiseren om de visie en missie van de organisatie en de daaruit afgeleide doelen te realiseren.
8 De missie van ___ is alle informatie ter wereld te organiseren en universeel toegankelijk en bruikbaar te maken
9 Éen element uit de marketingmix
10 Deze term ligt aan de basis van een onderneming. Het geeft aan welke functie de organisatie in de markt kan en wil vervullen en definieert hierdoor de bestaansgrond. M.a.w. het geeft kort antwoord op volgende vragen: wat willen wij, hoe willen wij dat bereiken en welke waarden en normen vinden wij belangrijk?
11 Mogelijke toetreding van nieuwe concurrenten is een voorbeeld van een __ volgens de SWOT-analyse.
12 Met deze kenmerken moet men rekening houden bij het formuleren van operationele doelen.
13 Een inspirerend toekomstbeeld
14 Een strategische doorlichting van de onderneming die rekening houdt met interne en externe factoren. We zoeken de afkorting van deze analyse.
5
7
6
8
2
4
3
9
10
14
13
12
1
11