Crear actividad
Jugar Completar texto
Bereiding
Begin met de vulling : doe wat olijfolie in een pot , zet deze op het vuur en voeg de spinazie toe . ____________________ met peper , zout en muskaatnoot .
____________________ de zalm en basilicum fijn . Zorg dat alles echt fijn is , anders wordt het vullen van de cannelloni moeilijker .
Haal de spinazie van het vuur . ____________________ de groene blaadjes super fijn .
Doe de ricotta in een kom en ____________________ met peper en zout . Meng ook de fijngesneden zalm , spinazie en basilicum eronder . Doe het mengsel in een ____________________ .
Maak de saus . ____________________ een fijngesneden ajuin samen met de look aan in olijfolie . Snij daarna de tomaten in fijne blokjes en gooi ze bij in de pan . Voeg de tijm , laurier en tomatenconcentraat toe . Laat alles een tiental minuten pruttelen . Haal daarna de saus door de ____________________ ____________________ en voeg de room toe .
Gebruik de ____________________ om de cannelloni's te vullen . Leg de gevulde cannelloni's in een ovenschaal met een scheutje olijfolie en giet er de saus over . De buisjes moeten helemaal bedekt zijn met saus , anders worden ze niet goed gaar . ____________________ ook nog de kaas over de cannelloni .
Verwarm de oven voor op 200 graden . Plaats de schotel 25 minuten in de voorverwarmde oven . Even geduld en de cannelloni is klaar !