Crear actividad
Jugar Completar frases
Bedoeld of onbedoeld een boodschap op iemand overbrengen noemen we ____________________ . Deze informatie bestaat uit ____________________ , ____________________ en / of ____________________ en wordt verstuurd via een ____________________ .
Bij communicatie is er altijd een ____________________ en een ontvanger . Als de ontvanger reageert op de boodschap van de zender heet dat ____________________ . Hierop kan de zender weer reageren .
Er zijn verschillende manieren om met elkaar te communiceren :
? directe en ____________________ communicatie ;
? ____________________ en non - verbale communicatie ;
? eenzijdige en ____________________ communicatie .
Er is sprake van ____________________ bij eenzijdige communicatie . Bij ____________________ communicatie zijn de deelnemers zowel zender als ontvanger .
Massamedia richten hun boodschap op grote ____________________ mensen tegelijk .

Belangrijke kenmerken van massamedia zijn :
? de informatie is ____________________ en voor alle mensen ____________________ ;
? ze werken ____________________ ;
? de communicatie is ____________________ ;
? er is ____________________ persoonlijk contact ;
? er is geen directe ____________________ .

____________________ neemt een speciale plaats in onder de massamedia . Het is een interactief medium , wat betekent dat er wisselwerking plaatsvindt tussen zender en ontvanger . Dankzij internet heb je makkelijk ____________________ tot andere media . Via ____________________ wordt er veel geld verdiend .
Sociale media zijn handig om met anderen te communiceren en informatie met elkaar te ____________________ . Sociale media die speciaal gericht zijn op het maken van contact heten ____________________ - ____________________ . Andere sociale media zijn weblogs , wiki's en ____________________ .