Crear actividad
Jugar Ruleta de Palabras
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Comença per  
A
Situació en què les persones en edat de treballar i que busquen feina no poden trobar una ocupació remunerada.
Comença per  
B
Diferència entre el valor de les exportacions i el valor de les importacions d'un país en un període de temps determinat.
Comença per  
C
Persona o entitat que adquireix béns o serveis per al seu ús o consum.
Comença per  
D
Mitjà de canvi i mesura de valor acceptat per una societat per a la compravenda de béns i serveis
Comença per  
E
Organització o entitat que produeix béns o ofereix serveis amb la finalitat de guanyar diners.
Comença per  
F
Conjunt de tributs que l'Estat o altres administracions públiques imposen als ciutadans i empreses per finançar les seves despeses.
Comença per  
G
Procés d'interconnexió i interdependència entre els països, especialment en termes econòmics, culturals i socials.
Comença per  
H
Préstec a llarg termini garantit per un bé immoble, com ara una casa, que serveix com a garantia per al prestador.
Comença per  
I
Augment generalitzat i sostenible dels preus dels béns i serveis en una economia, que porta a una disminució del poder adquisitiu de la moneda
Comença per  
J
Etapa de la vida en què una persona deixa de treballar, generalment a una edat avançada, i rep una pensió o ingressos de jubilació.
Comença per  
K
Expressió utilitzada per descriure un període d'activitat econòmica intensa, inspirada en la història de la febre de l'or al Klondike
Comença per  
L
Sistema econòmic en què no hi ha restriccions governamentals significatives sobre l'intercanvi de béns i serveis entre països.
Comença per  
M
Sistema de mitjans de pagament acceptats en un país o àrea geogràfica determinada, com ara bitllets i monedes.
Comença per  
N
Ideologia política i econòmica que defensa la reducció de la intervenció de l'Estat en l'economia i la promoció de la lliure competència i el mercat lliure.
Comença per  
O
Principi bàsic de l'economia que estableix que el preu i la quantitat d'un bé o servei es determinen per la interacció entre la quantitat oferida pels productors i la quantitat demandada pels consumidors.
Comença per  
P
Valor total dels béns i serveis produïts dins del territori d'un país en un període de temps determinat.
Comença per  
Q
Preu fixat per a un bé o valor financer en un mercat determinat en un moment concret.
Comença per  
R
Període de contracció econòmica en què l'activitat econòmica disminueix, es redueixen els nivells de producció i ocupació, i generalment hi ha un descens en el PIB durant almenys dos trimestres consecutius.
Comença per  
S
Organització que representa els interessos dels treballadors i negocia amb els empleadors en qüestions com salaris, condicions de treball i beneficis
Comença per  
T
Percentatge del capital d'un préstec que s'ha de pagar com a interessos al prestamista en un determinat període de temps.
Comença per  
U
Organització política i econòmica composta per països europeus que treballen junts en temes de política, economia i comerç.
Comença per  
V
Diferència entre el valor total de les vendes d'una empresa i el cost dels béns i serveis utilitzats per produir aquests béns o serveis.
Comença per  
W
Un warrants és un producte negociable que incorpora el dret de comprar o vendre un actiu (subjacent) a un preu d'exercici i per a un termini determinat
Comença per  
X
Actitud hostil o de rebuig cap a persones d'altres països en el context econòmic, com l'oposició a la immigració laboral.
Comença per  
Y
La unitat bàsica de la moneda japonesa, utilitzada al Japó i reconeguda a nivell internacional.
Comença per  
Z
Àrea geogràfica dins d'un país que està subjecta a regulacions econòmiques especials que fomenten la inversió estrangera i el desenvolupament econòmic.