Crear actividad
Jugar Completar frases
La historia es Es la ____________________ que estudia el conjunt dels esdeveniments mes importants del ____________________ i de les persones que hi varen viure . Pobles , ciutats i els paisos etc , tenen historia ens permet coneixer quan i com varen viure els seus i que varen fer en epoques passades .
Son fonts escrites ; ____________________ , mapes , periodes i cartes .
Les etapes de la història són ____________________ , edat ____________________ , edat ____________________ , edat ____________________ .
els ____________________ son construccions que es varen fer en na altre epoca tenen valor per aixo s'han conservat al llarg del temps
Dos tipus de monuments : ____________________ , constuccions
Anomena diferents festes : ____________________ , historiques , relaccionades amb les feines tradicionals i religioses .
El ____________________ es el conjunt d'expressios culturals d'n lloc , costums , artesenia , menjars , vestits típics , contes , musica . . .
En la ____________________ : vivien en ____________________ , es desplaçaven a peu , ____________________ plantes silvestres , ____________________ , en la prehistoria es va descobrir el ____________________ .
L'edat ____________________ ; vivien en ____________________ al voltant d'un castell , ciutats , ____________________ , es desplaçen a peu , cavll o amb carros , hi havia ____________________ .
Edat ____________________ ; inventaren ____________________ de roba , aliments i productes , es traslladren amb ____________________ arriben productes de tots els llocs del planeta gracies a les millores del ____________________ .