Crear actividad
Jugar Test
1. 
Je hebt een abonnement voor je gsm en je betaalt hiervoor elke maand 10 euro. Voor dit bedrag krijg je gratis smsjes, 1GB mobiel internet en uur gratis bellen.
A.
Domiciliëring
B.
Doorlopende opdracht
2. 
Je oudere broer zou graag tijdens de grote vakantie een reis naar Spanje maken met zijn vriendin. Hij heeft een weekendbaantje dat hem elke maand 200 euro oplevert. Hiervan wil hij om de twee maanden telkens 300 euro opzij zetten om te sparen voor de vakantie.
A.
Domiciliëring
B.
Doorlopende opdracht
3. 
Je tante houdt sinds kort een snoepwinkeltje open. In het begin betaalde ze elke factuur via een overschrijving, maar sinds kort is het steeds drukker en drukker in de winkel waardoor dit toch wat veel tijd in beslag neemt. Ze zou graag de telefoonrekening en de elektriciteitsrekening automatisch laten betalen.
A.
Domiciliëring
B.
Doorlopende opdracht
4. 
Vroeger kreeg je van je ouders je zakgeld gewoon cash. Nu je sinds kort een eigen zichtrekening hebt wil je liever het geld daarop in plaats van telkens cash te ontvangen. Je ouders storten vanaf nu elke maand je 20 euro zakgeld op je rekening via een …
A.
Domiciliëring
B.
Doorlopende opdracht
5. 
Tijdens de zomermaanden gaan er weer tal van festivals door, jij wil hier samen met de rest van je vrienden heel erg graag naartoe gaan. Helaas weet je dat de tickets vaak niet zo goedkoop zijn en je wil daar graag ook nog iets drinken en eten. Om ervoor te zorgen dat je genoeg geld hebt kies je ervoor om elke twee weken 5 euro van je zakgeld op een aparte rekening te laten zetten.
A.
Domiciliëring
B.
Doorlopende opdracht
6. 
Binnenkort is je mama jarig en aangezien ze graag leest besluit je papa om haar een abonnement van het tijdschrift Libelle cadeau te doen. Het abonnement op dit tijdschrift kost 180 euro voor één jaar. Dit wil dus zeggen dat hij elke maand 15 euro moet betalen.
A.
Domiciliëring
B.
Doorlopende opdracht
7. 
Over anderhalf jaar wordt je 16 en wil je graag een brommer. Je gaat voor je 16e verjaardag sowieso aan de familie en je vrienden een centje vragen om bij te leggen, uiteraard is dit niet voldoende. Je zal zelf nog wat moeten bijleggen, hierdoor wil je nu al starten met sparen. Gelukkig heb je een babysitbaantje bij je buren en de overburen waardoor je een extraatje verdiend. Elke maand zou je graag 50 euro opzij zetten.
A.
Domiciliëring
B.
Doorlopende opdracht