Crear actividad
Jugar Completar frases
L'estomac serveix per a ____________________ els aliments .
L'intestí ____________________ mesura ____________________ metres .
La funció de l'aparell ____________________ és obtindre els nutrients dels ____________________ i eliminar les ____________________ de rebuig .
Lea parts de l'aparell ____________________ són la ____________________ , l'esòfag , l'estómag , el pàncrees , el fetge , l'intestí prim , ____________________ i el ____________________ .
El cervell serveix per a ____________________ informació i donar resposta després de rebre ____________________ a través dels ____________________ .
El cerebel serveix per a ____________________ els moviments del cos , l'equilibri i la ____________________ .
La medula ____________________ és com una autopista que transmet les ____________________ del cos fins al cervell i que envia les ____________________ d'aquest als músculs i als ____________________ .
Les parts del sistema ____________________ són el ____________________ encefàlic , la medul . la espinal , el ____________________ , el cerebel , els ____________________ i les neurones .
Els pulmons són dos ____________________ esponjosos de ____________________ rososi .
El diòxid de ____________________ s'expulsa perquè no es ____________________ per al ____________________
Les parts de ____________________ respiratori són les ____________________ nassals , la boca , la faringe , la laringe , ____________________ tràquea , els ____________________ i diafragma .
La funció de l'aparell ____________________ és aportar oxigen a la ____________________ i eliminar el diòxid de ____________________ .
L'esquelet servix per a ____________________ el cos .
Les articulacions ____________________ per a unir ____________________ i moure les extremitats .
Les parts de ____________________ locomotor són l'esquelet , els músculs i les ____________________ .
Les articulacions són el ____________________ , el muscle , el colze , el canell , el ____________________ , el genoll i el turmell .
Les parts de l'aparell ____________________ són les ____________________ , les artèries , els capil . lars , ____________________ sang i el cor .
La sang és el ____________________ que ____________________ els nutrients i l'oxigen a tot el ____________________ .
Les artèries són els ____________________ sanguinis que trasporten la sang ____________________ en oxigen i ____________________ des del cor a totes les ____________________ del cos .
Les venes transporten la ____________________ amb ____________________ ____________________ ____________________ i substancies de ____________________ desde totes les parts del cos a cor .