Crear actividad
Jugar Crucigrama
1 Funció característica de determinats dispositius, aparells o màquines que evita que l'avaria o el mal funcionament d'algun dels seus components provoqui errors greus o generals de funcionament del sistema o bé algun tipus d'accident.
2 Persona física o jurídica que, per encàrrec d'una empresa, s'ocupa d'identificar i seleccionar professionals altament qualificats per a exercir funcions directives i executives, i de persuadir-los perquè s'hi incorporin.
3 Full petit, generalment de color, amb una banda adhesiva que permet d'enganxar-lo i desenganxar-lo diverses vegades, utilitzat per a deixar notes.
4 Conjunt de procediments de recerca, identificació i captació de candidats en un procés de selecció de personal.
5 Unitat lèxica nova, formalment o semànticament, creada en una llengua per les pròpies regles de formació de mots o manllevada a una altra llengua.
6 Persona que ocupa o exerceix un càrrec d'alta responsabilitat dins d'una organització pública o privada.
7 Dit del professional, especialment el que duu a terme activitats liberals o creatives, que treballa pel seu compte prestant serveis professionals per a altri.
8 Element lingüístic, sobretot lèxic, que passa d’una llengua a una altra i s’hi integra.
9 Cinta generalment de cel•lulosa o de plàstic, adherent per un dels costats, que s'utilitza per a enganxar paper, tela, etc.
3
8
4
6
2
1
5
9
7