Crear actividad
Jugar Completar texto
A diferència dels animals , les plantes no necessiten buscar l'aliment ja que elles mateixes el ____________________ . Per elaborar l'aliment , les plantes necessiten ____________________ , sals ____________________ , ____________________ i diòxid de ____________________ .
Les diferents fases d'elaboració de l'aliment i repartiment per tot l'organisme són els següents :
? Les ____________________ absorbeixen aigua i ____________________ minerals del sòl . Aquesta barreja d'aigua i sals minerals s'anomena saba ____________________ .
? La ____________________ bruta puja des de l'arrel fins a les ____________________ a través d'uns conductes molt prims anomenats vasos .
? Les ____________________ capten la ____________________ del Sol mitjançant una substància ____________________ anomenada clorofil·la i absorbeixen diòxid de ____________________ de l'aire . A partir de ____________________ i les sals ____________________ de la saba ____________________ , la ____________________ del Sol i el ____________________ de carboni , formen la saba ____________________ , que constitueix ____________________ .