Crear actividad
Jugar Completar frases
Oefening op separabele verba .
Vul onderstaande verba in de tekst in . Pas de tijd / vorm aan .

omvormen - misgaan - omtoveren ? aanpakken ? aanscherpen ? uitpakken ? misgaan ? meenemen -


Omdat 40 . 000 boetes per jaar en allerlei sensibiliserende acties schijnbaar niet volstaan om voorbehouden parkeerplaatsen voor mensen met een handicap vrij te houden , ____________________ de Vlaamse overheid ____________________ met " Parkeerkunst " . Kunstenaars en mensen met een beperking ____________________ een parkeervak in vijf steden ____________________ en stellen ook sjablonen ter beschikking om het asociaal parkeergedrag op meer plaatsen ____________________ te ____________________ .
Blijkbaar wordt het bestaande symbool niet begrepen . Door de parkeerplaatsen in de verf te zetten hoopt de Vlaamse overheid het geweten van foutparkeerders ____________________ te ____________________ . " De kracht van de kunstenaar is om beelden terug te laten spreken " , zegt Philippe Van Cauteren , artistiek directeur van S . M . A . K . en peter van het project . Hij zocht samen met de Vlaamse overheid , VFG ( vereniging voor personen met een handicap ) en het creatieve bureau Famous , vijf kunstenaarsduo's om parkeerplaatsen in Gent , Brussel , Brugge , Hasselt , Antwerpen ____________________ te ____________________ .
" Er ____________________ geregeld iets ____________________ " , zegt Lodewijks . " Het was een heel unieke ervaring : ik ____________________ Simon ____________________ de kunstwereld in , en hij nam mij zijn wereld in . " Daarom werd het kunstwerk " Perfect gelukt " gedoopt .