Crear actividad
Jugar Completar frases
Fa ____________________ anys , vivia un drac a l ? illa de ____________________ ; tenia la cova al ____________________ de la ____________________ Kinabalu . Era un drac ____________________ i no ____________________ els habitants de l ? illa . Tenia una ____________________ molt grossa i cada dia hi jugava . Era ____________________ bella , que molts havien intentat ____________________ - la - hi .
Però el drac la ____________________ amb molta ____________________ ; per això , ____________________ no havia pogut aconseguir - ho .
L ? emperador de la ____________________ va decidir ____________________ el seu ____________________ a l ? illa de Borneo i li va dir :

? Fill meu , la perla del drac ha de formar part del ____________________ imperial . ____________________ segur que ____________________ la manera de portar - me - la .

____________________ de diverses setmanes de ____________________ , el príncep va arribar a les costes de Borneo on vivia el drac de la perla . De ____________________ , va començar a ____________________ perquè se li havia ____________________ un pla . Va ____________________ els seus homes i els va dir :

? Necessito una ____________________ rodona de paper i un estel que pugui sostenir - me en l ? aire .
Els homes van ____________________ a treballar i ____________________ van fer una llanterna ____________________ paper i un estel que podia ____________________ el ____________________ d ? un home . Al ____________________ , va començar a bufar el ____________________ . El príncep va ____________________ en l ? estel i es va ____________________ pels ____________________ .