Crear actividad
Jugar Completar frases
Narrador : En aquell temps , Pere preguntà a Jesús :
Pere : «Senyor , quantes ____________________ hauré de perdonar al meu germà el mal que m ? haurà fet ? Set vegades ? »
Narrador : Jesús li respon :
Jesús : «No et dic set vegades , sinó ____________________ vegades set .
Per això passa amb el Regne del cel com amb un rei que va voler demanar comptes als qui ocupen els llocs de govern . Tot just començava , ja li van presentar un dels seus ministres , que li devia deu mil milions . Com que no tenia res per pagar , el rei va manar que venguessin tots els seus béns , i a ell mateix , amb la seva dona i els seus fills , els venguessin com a esclaus , per poder pagar el deute . Però ell se li llançà als peus i li deia :
Ministre : ? Tingueu paciència i us ho pagaré tot . ?
Narrador : Llavors el rei , se ? n ____________________ , el deixà lliure i li ____________________ el deute . Quan sortia , trobà un dels seus col·legues que li devia uns quants diners , l ? agafà i l ? escanyava dient - li :
Ministre : ? Paga ? m tot el que em deus . ?
Narrador : L ? altre se li llançà als peus i el suplicava :
Colega : ? Tingues paciència i ja t ? ho pagaré . ?
Narrador : Ell no en va fer cas , i el va tancar a la ____________________ fins que li pagués el deute . Els altres col·legues , en veure - ho , se n ? entristiren molt i anaren a informar el rei de tot el que havia passat . El rei el cridà i li digué :
Rei : ? Que n ? ets , de mal home ! Quan tu em vas suplicar , et vaig perdonar tot aquell deute . No t ? havies de compadir del teu col·lega , com jo m ? havia compadit de tu ? ?
Narrador : Llavors el rei el posà en mans dels botxins , perquè el torturessin fins que pagués tot el deute . Això farà amb vosaltres el meu pare celestial si cadascú no perdona de tot cor el seu germà .