Crear actividad
Jugar Completar frases
? El Dijous Sant , un dia abans de morir , Jesús , es va reunir amb els ____________________ i els va convidar a sopar . Era ____________________ ____________________ . Jesús els va dir : ? Tenia moltes ganes d ? estar amb vosaltres aquesta nit ? ? I els va ensenyar moltes coses , que els seus amics no oblidarien mai . ?
? Després , Jesús , que ens estima molt i ho pot tot , va convertir el pa en el seu ____________________ i el vi en la seva ____________________ , i els va donar als seus deixebles . Aleshores els Apòstols van rebre la ____________________ ____________________ . Jesús ens deixa ____________________ ? Eucaristia perquè d ? aquesta manera es pot quedar sempre amb nosaltres . S ? està al ____________________ i el podem anar a visitar . ?
? Després de fer aquell miracle tan gran , Jesús vol que aprenguem una última lliçó : ? Us dono un ____________________ nou : que us estimeu els uns als altres com jo us he estimat . Amb això coneixerà tothom que sou deixebles meus ? . Tots els cristians formem una gran família i ens hem ____________________ ? estimar ____________________ i ____________________ - ____________________ els uns als altres , especialment als més necessitats . ?