Crear actividad
Jugar Completar frases
La llei ____________________ / ____________________ , del 8 de ____________________ , de ____________________ de ____________________ ____________________ té per objectiu promoure la ____________________ i la ____________________ dels treballadors mitjançant l'aplicació de ____________________ i el desenvolupament de les activitats necessàries per a la prevenció dels riscos derivats del ____________________ amb la finalitat ____________________ abans de que es produeixin els ____________________ .

El treball és una activitat que realitza l'ésser humà , encaminada a ____________________ la naturalesa per ____________________ les seves ____________________ de ____________________ i millorar la seva ____________________ de vida .

El ____________________ ____________________ es defineix com la possibilitat de que un treballador ____________________ un determinat ____________________ en la ____________________ del treball . La ____________________ dependrà de la ____________________ de que es ____________________ el dany i de la ____________________ d'aquest .