Crear actividad
Jugar Crucigrama
1 consistent en un tambor cilíndric que forma part de la bateria i va muntat sobre uns peus propis, generalment a la dreta del percussionista (a l\'esquerra per als esquerrans). El diàmetre més habitual és de 18 polzades (angleses)
2 consistent en un tambor gros que es colpeja amb una maça accionant un pedal, produint un so greu d\'afinació indeterminada.
3 Ambdues cares del tambor estan tancades amb membranes i la inferior és travessada per una faixa de cordes metàl·liques tibades, anomenades bordons. Al copejar sobre la part superior, la vibració d\'aquestes cordes produeix un so metàl·lic i estrident, molt diferent al d\'un tambor comú.
4 Consisteix en dos plats metàl·lics muntats sobre un suport també metàl·lic, amb un mecanisme de pedal ideat perquè els plats puguin ajuntar-se o separar-se en qualsevol moment a una distància predeterminada.
5 consistent en un tambor cilíndric més ample que la caixa, també és anomenat timbales o timbala però no s\'ha de confondre amb les timbales d\'orquestra
2
5
3
1
4