Crear actividad
Jugar Completar frases
Deze partij gelooft in een samenleving waar de mens en de zorg voor de medemens centraal staat . Deze partij streeft naar een verzoening , naar overleg en samenwerking tussen werknemers en werkgevers . Deze partij hecht veel belang aan het gezin , het verenigingsleven en alle vormen die de samenhang tussen burgers versterken . Deze partij is een christendemocratische partij . Deze partij is de ____________________ .

Deze partij komt op voor sociale rechtvaardigheid . Departij streeft naar een goede sociale zekerheid . Om dit te bereiken vinden ze dat de overheid voldoende moet investeren in de welvaartstaat : onderwijs , huisvesting , bejaarden - en kinderopvang , sociale zekerheid , openbaar vervoer , betaalbare gezondheidszorg . Deze partij staat voor socialistische partij anders . We spreken hier van de ____________________ . ____________________ .

Deze partij is een liberale partij , waar de vrijheid centraal staat . Zij vinden dat de overheid zo weinig mogelijk regels mag opleggen . Zij willen ook dat geen hoge belastingen . De mens is een vrij wezen . Deze partij staat voor open Vlaamse liberalen en democraten . Deze partij is de ____________________ - ____________________ .

Deze partij verdedigt het absolute recht op vrije meningsuiting , en laat iedereen vrij in ethische kwesties . De partij komt op voor zelfstandig Vlaanderen . De partij staat voor libertair direct en democratisch . Deze partij is ____________________ .

Deze partij streeft ernaar om Vlaanderen op termijn onafhankelijk te laten worden . Deze partij pleit ook voor een overheid die weinig regels oplegt aan ondernemers . Ze willen ook een beperking van de werklozensteun . Deze partij staat voor Nieuw - Vlaamse Aliantie . Deze partij is de ____________________ - ____________________ .

Deze partij vraagt aandacht voor de manier waarop we leven , produceren en energie verbruiken . Deze partij verdedigt ook zeer nadrukkelijk dat verschillende volkeren en culturen naast en met elkaar kunnen wonen . Deze partij is ____________________ .

Deze partij wil dat Vlaanderen zo snel mogelijk afhankelijk wordt . Deze partij heeft ook veel aandacht voor het immegratie - thema . De partij is van mening dat mensen met een andere cultuur ( vooral van mensen met een islamistische cultuur , zeer verstorend werkt voor onze samenleving . Deze partij is het ____________________ ____________________ .