Crear actividad
Jugar Completar frases
Vanaf ____________________ geboorte begon men de jaren te tellen . Een periode van ____________________ jaar is een ____________________ . De eerste 10 eeuwen van onze jaartelling worden ook wel het eerste ____________________ genoemd .
Voordat wij geboren waren , zijn er al heel veel voorwerpen uitgevonden die we nu nog steeds gebruiken ! Sommige mensen dragen een bril . De bril werd uitgevonden rond het jaar 1280 , dat gebeurde in de ____________________ eeuw . ____________________ jaar later werd de verrekijker uitgevonden in het jaar 1600 . De verrekijker werd dus uitgevonden in de ____________________ eeuw . De thermometer werd uitgevonden in het jaar 1605 , in de ____________________ eeuw . De gsm is nog niet zo oud , hij werd uitgevonden in het jaar ____________________ . Dat is nog maar ____________________ jaar geleden en gebeurde in de ____________________ eeuw .
Nu leven we in het jaar ____________________ , dat is de ____________________ eeuw . Deze eeuw begon in het jaar ____________________ en zal eindigen in het jaar ____________________ .