Crear actividad
Jugar Completar texto
ORQUESTRA DE CAMBRA
És un ____________________ d'orquestra que té una mida relativament ____________________ . No té una ____________________ concreta d'instruments però si que està formada generalment per ____________________ de 20 músics .

S ? utilitza l ? expressió ? de cambra ? per a la música per a ____________________ instruments perquè ____________________ es tocava a les ____________________ reials per l'entreteniment de prínceps i monarques . Actualment per música de cambra s ? entén música amb pocs instruments que pot ser executada en una habitació , amb una ____________________ d'intimitat , o en un ____________________ petit .

ORQUESTRA SIMFÒNICA
L ? orquestra ____________________ té quatre grups d ? instruments ( corda , vent - fusta , vent - metall i ____________________ ) i , depenent de l ? obra que ha de ____________________ , pot estar formada per més ____________________ músics .

A l'orquestra simfònica els instruments es situen en ____________________ al voltant del ____________________ . Els instruments que sonen més ____________________ , la família de corda , es situa més a prop del ____________________ , mentre que els que sonen més ____________________ , els instruments de percussió , són els que es situen més ____________________ .