Crear actividad
Jugar Completar texto
Quan parlem de música ____________________ ens referim a una gran quantitat d ? estils musicals que reflecteixen la diversitat de la societat actual . Però l ? origen d ? aquest tipus de música va ser el Rock ? n ? roll , als anys ____________________ del segle XX .

Als anys 50 la joventut ____________________ americana comença a rebel·lar - se contra les ____________________ anteriors . Se sent més a prop de la música ____________________ del rhythm ? n ? blues que de les queixes d ? una societat oprimida i ____________________ .

Una de les maneres que els blancs podien accedir a la ____________________ dels negres era a partir d ? unes festes que organitzava un disck - jokey a Cleveland , que s ? anomenaven Moondog ? s Rock ? n ? Roll Party . D ? aquí va sorgir l ? expressió ? rock ? n ? roll ? ( ____________________ i ____________________ ) .

El primer ____________________ important de rock ? n ? roll va ser un blanc : Bill ____________________ amb el seu grup The ____________________ , però el primer sex - symbol del rock va ser Elvis ____________________ .