Crear actividad
Jugar Completar texto
Narrador : En aquell temps , Jesús encara ____________________ ? aparegué als deixebles vora el llac de Tiberíades . L ? aparició fou així . Es trobaven plegats Simó ____________________ , Tomàs el Bessó , Natanael , de Canà de Galilea , els fills de Zebedeu i dos deixebles més . Simó Pere els digué ;
Simó Pere : «Me ? n vaig a pescar . »
Narrador ; : Els altres li respongueren :
Deixebles : «Nosaltres també hi venim . »
Narrador : Sortiren tots i pujaren a la barca , però aquella nit no ____________________ res .
Quan ja clarejava , ____________________ s ? aturà vora l ? aigua , però els deixebles no el reconegueren . Ell els digué :
Jesús : «Nois , no teniu res per a menjar ? »
Narador : Li contestaren :
Deixebles : «No . »
Narrador : Els digué :
Jesús : «Tireu la ____________________ a la dreta de la barca i pescareu . »
Narrador : Ho feren així i ja no la podien treure de tant de ____________________ com hi havia . Llavors aquell deixeble que Jesús estimava diu a Pere :
Joan : «És el ____________________ . »
Narrador : Així que Simó Pere sentí aquestes paraules , es posà la roba que s ? havia tret i es llançà a l ? aigua . Els altres deixebles , que eren només a uns noranta metres de terra , vingueren amb la barca , estirant la ____________________ ____________________ de peix .
Quan baixaren a terra veieren un ____________________ , amb peix i pa coent - se sobre les brases . Jesús els diu :
Jesús : «Porteu peixos dels que acabeu de pescar . »
Narrador : Simó Pere pujà a la barca i estirà cap a terra la xarxa : hi havia cent ____________________ - ____________________ peixos grossos . Tot i haver - hi tant de peix , la xarxa no s ? esquinçà . Jesús els digué :
Jesús : «Veniu a esmorzar . »
Narrador : Cap dels deixebles no gosava preguntar - li qui era ; ja ho sabien , que era el Senyor . Jesús s ? acostà , prengué el ____________________ i els el donava . Igual va fer amb el peix . Era la ____________________ vegada que Jesús s ? apareixia als deixebles després de ressuscitar d ? entre els morts .