Crear actividad
Jugar Completar frases
Narrador : El vespre d ? aquell mateix ____________________ , els deixebles eren a casa amb les portes tancades per ____________________ dels jueus . Jesús entrà , es posà al mig i els digué :
Jesús : ____________________ a vosaltres . »
Narrador : Després els ensenyà les ____________________ i el ____________________ . Els deixebles s ? alegraren de veure el Senyor . Ell els tornà a dir :
Jesús : «Pau a vosaltres . Com el Pare m ? ha enviat a mi , també jo us envio a vosaltres . »
Narrador : Llavors alenà damunt d ? ells i els digué :
Jesús : «Rebeu ____________________ ? Esperit ____________________ . A tots aquells a qui perdonareu els pecats , els quedaran perdonats , però mentre no els perdonareu , quedaran sense perdó . »
Narrador : Vuit dies més tard els deixebles eren a casa altra vegada , i ____________________ també hi era . Estant tancades les portes , Jesús entrà , es posà al mig i els digué :
Jesús : «Pau a vosaltres . »
Narrador : Després digué a Tomàs :
Jesús : «Porta el dit aquí i mira ? m les mans ; porta la mà i posa - me - la dins el costat . » No siguis tan incrèdul . Sigues ____________________ . »
Narrador : Tomàs li respongué :
Tomàs : ____________________ meu i ____________________ meu ! »
Narrador : Jesús li diu :
Jesús : «Perquè m ? has vist has cregut ? ____________________ els qui ____________________ sense haver vist . »
Narrador : Jesús va fer en presència dels deixebles molts altres miracles que no trobareu escrits en aquest llibre . Els que heu llegit aquí han estat escrits perquè cregueu que Jesús és el Messies , el Fill de Déu , i , havent cregut , tingueu vida en el seu nom .