Crear actividad
Jugar Ordenar Letras
1. Serveix per emmagatzemar i organitzar peces de vestir de manera que s'hi faciliti l'accés. Per això compta amb portes, que poden ser abatibles o corredisses en funció de l'espai disponible.
R A I M A R
2. Un temporitzador o timer és un petit aparell que obre i tanca un circuit elèctric de manera automàtica i durant un temps determinat. De forma breu, podem dir que ens permet programar l'encesa i l'apagada de diferents dispositius de forma senzilla.
M Z O I E T P A T R O R D
3. és un tipus de moble i una mena de taula.
C O I S R E R I T
4. és un Sistema conformat per programes i elements electrònics, que en conjunt permeten processar i ordenar informació.
D D O R I O A R N
5. contenir, guardar i conservar objectes i, si parlem de mercaderies, per agrupar, protegir, emmagatzemar, transportar i, de vegades, exposar la mercaderia al lloc de venda.
A I X A C
6. És un rellotge o una funció de rellotge que serveix per mesurar fraccions de temps, normalment curts i amb exactitud.
E Ò E T R N O M R C
7. és un dispositiu que es fa servir per despertar-se mitjançant un so (que pot ser un soroll, música o emissora de ràdio) o una llum, a una hora i/o dia determinats.
P R E D R D S E A T O
8.
T C X E O
9.
L E S L E O R
10.
O M O T
11.