Crear actividad
Jugar Completar frases

Ramadan is een maand van zelfregulering en zelftraining . Moslims vasten in overeenstemming met onze ____________________ vereisten , maar er zijn ook ____________________ voordelen . Over het algemeen wordt vasten door ____________________ gebruikt voor ____________________ , om het spijsverteringskanaal te laten ____________________ en voor het verlagen van ____________________ . Er kunnen nadelige effecten zijn van zowel totaal vasten als ____________________ .

Islamitisch vasten verschilt van deze dieetplannen , omdat er tijdens het vasten tijdens de ramadan geen sprake is van ____________________ of onvoldoende ____________________ - inname . De calorie - inname van moslims tijdens de ramadan ligt meestal op of iets onder de ____________________ . Bovendien wordt het vasten tijdens de ramadan ____________________ genomen en is het niet ____________________ door de arts . En er is hoop dat deze training ook na het einde van de ramadan zal duren .

Het verschil tussen Ramadan en totaal vasten is de ____________________ van het eten ; tijdens de ramadan ontbijten we vroeg voor ____________________ en eten we niet tot de ____________________ . Het vasten is van zowel voedsel als ____________________ . Acht tot tien uur geen water drinken is niet per se slecht voor de gezondheid . In feite veroorzaakt het een ____________________ van alle vloeistoffen in het lichaam , waardoor lichte uitdroging ontstaat . Het ____________________ heeft zijn eigen ____________________ . Er is zelfs aangetoond dat lichte uitdroging en waterbehoud , althans in het plantenleven , hun levensduur ____________________ .

Het ____________________ effect van vasten omvat verlaging van de ____________________ , verlaging van ____________________ en verlaging van de systolische ____________________ . In feite zou vasten tijdens de ramadan een ideale aanbeveling kunnen zijn voor de ____________________ van milde tot matige , stabiele diabetes zonder insuline , obesitas en essentiële hypertensie .