Crear actividad
Jugar Completar frases
Narrador : En aquell temps , Jesús anava al davant pujant a ____________________ . Quan era a prop de Bet - Fagué i de Bet - Hània , a la muntanya de les Oliveres , envià dos dels seus deixebles amb aquest encàrrec :
Jesús : «Aneu al poble d ? aquí al davant i , entrant , hi trobareu un ____________________ fermat , que ningú no ha muntat mai . Deslligueu - lo i porteu - lo . Si algú us preguntava per què el deslligueu , respondreu que el ____________________ l ? ha de menester . »
Narrador : Els dos que Jesús enviava se n ? anaren i ho trobaren tot tal com Jesús els ho havia dit . Mentre deslligaven el pollí , els amos els digueren :
Amos del pollí : «Per què el deslligueu ? »
Narrador : Ells respongueren :
Amor del pollí : «El Senyor l ? ha de menester . »
Narrador : Portaren el pollí a Jesús , el guarniren tirant - li els mantells a sobre i hi feren ____________________ Jesús .
A mesura que Jesús avançava estenien els mantells pel camí . Quan s ? acostava a la baixada de la muntanya de les ____________________ , tota la multitud dels seus addictes , plena ____________________ ? alegria , començà de lloar Déu a grans crits per tots els prodigis que havien vist , i deien :
Gent : ____________________ sigui el rei , el qui ve en nom del Senyor . ____________________ al cel , i ____________________ allà dalt . »
Narrador : Alguns fariseus que anaven amb la multitud li digueren :
Fariseus : «Mestre , renya els teus seguidors . »
Narrador : Ell respongué :
Jesús : «Us asseguro que si aquests callessin , cridarien les pedres . »