Crear actividad
Jugar Completar frases
Narrador : En aquell temps , Jesús se n ? anà a la muntanya de les ____________________ i l ? endemà de bon matí es presentà de nou al temple . Tothom acudia al seu entorn , i ell , assegut , els ensenyava . Els mestres de la Llei i els fariseus li portaren una ____________________ que havia estat sorpresa cometent adulteri . La posaren al mig i li digueren :
Fariseus : «Mestre , aquesta dona ha estat sorpresa en el moment de cometre adulteri . Moisès en la Llei ens ordenà ____________________ ? apedregar - les , aquestes dones . I vós , què hi dieu ? »
Narrador : Li feien aquesta pregunta insidiosament , buscant un pretext per acusar - lo . Però Jesús s ? ajupí i s ? entretenia ____________________ a terra amb el dit . Ells continuaren insistint amb la seva pregunta . Llavors Jesús alçà el cap i els digué :
Jesús : «Aquell de vosaltres que no tingui cap ____________________ que ____________________ a tirar ____________________ . »
Narrador : Després s ? ajupí i continuà dibuixant a terra . Ells , quan van sentir això , s ? anaren ____________________ l ? un darrere l ? altre , començant pels més vells . Jesús es quedà sol , i la dona era allà al mig . Jesús alçà el cap i digué a la dona :
Jesús : «On són ? Ningú no t ? ha ____________________ ? »
Narrador : Ella contestà :
Pecadora : ____________________ , Senyor . »
Narrador : Jesús digué :
Jesús : «Tampoc jo et ____________________ . Vés - te ? n , i d ? ara endavant no pequis més . »