Crear actividad
Jugar Completar frases
Narrador : Per aquell temps , alguns dels qui eren presents contaren a Jesús el cas d ? uns galileus , com Pilat havia barrejat la sang d ? ells amb la de les víctimes que oferien en sacrifici . Jesús els respongué :
Jesús : «Us penseu que aquells galileus van ser malmenats perquè havien estat més pecadors que tots els altres galileus ? Us asseguro que no : si no us ____________________ , tots acabareu igual . I aquells divuit homes que van morir quan els caigué a sobre la torre de Siloè , us penseu que eren més culpables que tots els altres habitants de ____________________ ? Us asseguro que no : si no us convertiu , tots acabareu igual . »
Narrador : I els digué aquesta ____________________ :
Jesús : «Un home que tenia una ____________________ a la vinya , anà a cercar - hi ____________________ i no n ? hi trobà . En veure això , digué al vinyater :
Home : ? Mira , fa tres anys que vinc a cercar fruit a aquesta figuera i no n ? hi trobo . ____________________ - la d ? una vegada . Per què la tinc , si no fa més que ocupar - me la terra ? ?
Narrador : Ell li contestà :
Vinyater : ? Senyor , deixeu - la encara aquest ____________________ . Cavaré la terra i la femaré , a veure si fa ____________________ d ? ara endavant ; si no , ja la podreu tallar ? . »