Crear actividad
Jugar Completar texto
Narrador : En aquell temps , Jesús digué als seus ____________________ aquest proverbi :
Jesús : « ¿ Un cec seria capaç de guiar un altre cec ? ¿ No caurien tots dos dins un clot ? No hi ha cap deixeble més instruït que el mestre ; només un cop formats , els deixebles arriben a ____________________ com el seu mestre .
» ¿ Per què , doncs , veus ____________________ ? estella dintre l ? ull del teu germà , i no t ? adones de la ____________________ que tens dintre el teu ull ? ¿ Com li pots dir : ? Germà , deixa ? m , que et trauré aquesta estella de l ? ull ? , si tu no veus la biga en el teu ? ____________________ , treu - te primer la biga del teu ull , i llavors t ? hi veuràs per poder treure l ? estella de l ? ull del teu germà .
»No hi ha cap arbre bo que doni ____________________ dolents , ni cap arbre dolent que doni fruits bons . Cada arbre es coneix pels seus fruits : ningú no cull figues dels cards ni raïms de les bardisses . L ? home bo , del tresor de ____________________ que guarda en el cor , en treu a fora la bondat ; però l ? home dolent , del seu tresor de maldat , en treu el mal . Perquè la seva boca parla d ? allò que es desborda del seu cor .