Crear actividad
Jugar Crucigrama
1 Seient que penja de dos cordes o cadenes fortament fixades a una biga, un travesser o una branca, que s'usa per a engrunsar-se.
2 Màquina destinada a llavar els plats i la vaixella en general.
3 Sala o habitació destinada a escriure. Sala o habitació on tenen el seu despatx alguns professionals.
4 Aparell que servix per a eixugar, especialment els cabells.
5 Màquina per a llavar la roba.
6 Utensili per a torrar alguna cosa, generalment constituït per una planxa o una paella amb forats.
7 Conjunt de plats, gots, tasses o altres recipients per al servici de taula.
8 Seient per a una sola persona sense respatler i sense braços.
9 Espècie de taula llarga i alta que hi ha en les botigues per a mostrar els gèneres als compradors o en els bars per a servir les consumicions.
10 Espècie de llit portàtil per a transportar malalts o ferits. Moble format per dos o més llits superposats per a aprofitar més l'espai disponible.
11 Coberta plana d'un edifici o d'una part d'un edifici, per la qual es pot caminar.
12 Moble en què es giten les persones i que sol estar format per una estructura de fusta o de metall, generalment amb potes, que suporta un somier o una taula sobre els quals es col·loca un matalaf recobert per llençols, coixins i, si és el cas, peces d'abric i d'ornament.
13 Superfície de vidre estanyat per la part posterior, i també d'acer o d'un altre material brunyit, a fi que s'hi reflectisquen els cossos o els objectes que tinga davant.
14 Raig d'aigua o de vapor dirigit sobre el cos o una part del cos per a produir una acció higiènica, medicinal o refrescant.
15 Lloc d'una casa amb paviment de pedra o d'atovons refractaris on es fa foc per a calfar-se o per a guisar, proveït de fumeral de campana ampla per a l'eixida del fum.
13
12
11
5
15
9
2
8
4
3
1
7
10
14
6