Crear actividad
Jugar Completar frases
Narrador : En aquell temps , Jesús amb els ____________________ baixà de la muntanya i s ? aturà en un indret pla on hi havia molts dels seus seguidors i una gentada del poble que havia vingut de tot el país dels jueus , de ____________________ i de la costa de Tir i de Sidó . Jesús alçà els ulls i digué mirant els seus deixebles :
Jesús : «Feliços els ____________________ : el regne de Déu és per a vosaltres . Feliços els qui ara passeu ____________________ : vindrà el dia que sereu saciats . Feliços els qui ara ____________________ : vindrà el dia que riureu . ____________________ vosaltres quan , per causa del Fill de l ? home , la gent us odiarà , us esquivarà , us ofendrà i denigrarà el vostre nom : aquell dia alegreu - vos i feu ____________________ , perquè la vostra recompensa és gran en el cel ; igual feien els seus pares amb els profetes .
Però ai de vosaltres , els ____________________ : ja heu rebut el vostre consol . Ai de vosaltres els qui ara aneu ____________________ : vindrà el dia que passareu fam . Ai de vosaltres , els qui ara ____________________ : vindrà el dia que us doldreu i plorareu . Ai quan tota la gent parlarà bé de vosaltres : igual feien els seus pares amb els falsos profetes .