Crear actividad
Jugar Relacionar Columnas

Per competències

Curricular

En grup

En panell

Individual

Entrevista on-line

Missatgeria instantània

Telefònica

Una persona entrevistadora i una persona candidata. Són les entrevistes més freqüents i les més utilitzades, especialment en les primeres fases del procés de selecció.

Es convoca a diferents candidats/es i s’avalua aspectes personals (actituds i aptituds: competències) relacionats amb el lloc de treball a cobrir.

És la que es realitza a través d’una videoconferència per Internet, utilitzant un ordinador, mòbil o tablet.

Avalua les habilitats i capacitats respecte al lloc de treball. Les preguntes (explicació de situacions diverses de la vida personal i professional) van dirigides a esbrinar si la persona té o no les competències marcades per aquella vacant.

La persona entrevistadora, per mitjà de preguntes, conversa amb el/la candidat/a amb l'objectiu de revisar la seva trajectòria formativa i laboral.

Dos o més persones entrevistadores i una persona candidata. Són entrevistes amb tribunal o entrevistes en les últimes fases del procés de selecció on intervenen el personal tècnic de RRHH i cap/s d’àrea.

Tenen com a objectiu determinar si el candidat compleix els requisits específics del lloc de treball i descartar els candidats/es que no els compleixen. És un primer filtre per accedir al següent pas del procés de selecció.

S’utilitza aquesta via per una primera preselecció de candidats abans de l’entrevista de treball