Crear actividad
Jugar Completar frases
Narrador : En aquell temps , Jesús , a la sinagoga de ____________________ , començà així la seva explicació :
Jesús : «Això que avui sentiu contar de mi és el compliment d'aquestes paraules de l'Escriptura» .
Narrador : Tothom ho comentava ____________________ - se que sortissin dels seus llavis aquelles paraules de gràcia . Deien :
Gent : «No és el ____________________ de Josep , aquest ? »
Narrador : Jesús els digué :
Jesús : «De segur que em retraureu aquesta dita :
Gent : ? Metge , cura't tu mateix ? : hem sentit dir el que has fet a Cafar - naüm ; fes - ho també aquí , al poble dels teus pares . »
Narrador : Però ell afegí :
Jesús : «Us ho dic amb tota veritat : no hi ha cap profeta que sigui ben ____________________ al seu país natal . En temps d'Elies , quan el cel , durant tres anys i sis mesos , no s'obrí per donar pluja , i una gran fam s'apoderà de tot el país , ben segur que hi havia moltes viudes a Israel , però Elies no va ser enviat a cap d'elles , sinó a una viuda de Sarepta de Sidó . I en temps del profeta Eliseu también hi havia mudas leprosos a Israel , però cap d'ells no va ser purificat del seu mal , sinó Naaman , un leprós de Síria . »
Narrador : En sentir això , tots els qui eren a la sinagoga , ____________________ , es posaren a peu dret , el ____________________ del poble i el dugueren cap a un cingle de la ____________________ on hi havia el poble per ____________________ - lo . Però ell se n'anà passant entremig d'ells .