Crear actividad
Jugar Completar texto
Narrador : Són molts els qui han emprès la tasca d ? escriure una narració dels fets ocorreguts entre nosaltres , guiant - se per l ? ensenyament que hem rebut d ? aquells que des del principi en foren testimonis de vista i després ho transmeteren de paraula . Havent pogut informar - me minuciosament de tot des dels orígens , jo també , il·lustre Teòfil , he decidit escriure - t ? ho en una narració seguida , perquè coneguis la solidesa de ____________________ ? ensenyament que has rebut .
En aquell temps , ____________________ se ? n tornà a Galilea ple del poder de ____________________ ? Esperit . La seva anomenada s ? estengué per tota la regió . Ensenyava a les sinagogues d ? ells i tothom el lloava . I se n ? anà a ____________________ , on s ? havia criat .
El dissabte anà a la sinagoga , com tenia costum , i s ? aixecà a llegir . Li donaren el volum del profeta Isaïes , el desplegà i trobà el passatge on hi ha escrit :
Jesús : «L ? Esperit del Senyor reposa sobre meu , ja que ell m ? ha ____________________ per portar la ____________________ ____________________ als desvalguts , m ? ha enviat a proclamar als captius la llibertat , i als cecs el retorn de la llum , a deixar en llibertat els oprimits i a proclamar l ? any de gràcia del Senyor . »
Narrador : Després plegà el volum , el donà a l ? ajudant de la sinagoga i s ? assegué . Tots els qui eren a la sinagoga tenien els ____________________ posats en Jesús . Ell començà dient - los :
Jesús : «Això que avui ____________________ contar de ____________________ és el ____________________ d ? aquestes paraules de l ? Escriptura . »