Crear actividad
Jugar Completar texto
El text ____________________ pretén aportar raons per tal de ____________________ una opinió i ____________________ els receptors amb un discurs coherent i justificable . Els textos argumentatius s ? estructuren en introducció , ____________________ i ____________________ . En són un exemple els ____________________ i les ____________________ adreçades a la direcció d'una publicació , d ? un organisme o d ? un centre educatiu .

La finalitat del debat és establir una ____________________ d ? opinions sobre un tema amb persones que tenen idees ____________________ En un debat , el ____________________ s ? encarrega que els participants intervinguin de manera ____________________ i que respectin el torn de paraula . Els participants han d'aprofundir en el tema per a defensar les seves idees i han d'evitar fer ____________________ de ____________________ .

Pel que fa a les cartes , serveixen per a expressar l ? opinió sobre un tema ____________________ ? actualitat de manera justificada . Les cartes ____________________ han d ? anar signades i no poden ser mai insultants .