Crear actividad
Jugar Completar frases
El renaixement és un període que es situa entre la primera meitat del segle ____________________ i el segle ____________________ . Durant aquesta època hi ha un interès per la cultura ____________________ i recuperar els seus ideals d'harmonia , equilibri i ____________________ . Es produeix un canvi de ____________________ respecte a l'edat mitjana , ara la societat es basa en un ideal ____________________ , el qual es centra la societat en l'ésser ____________________ , la naturalesa i la ____________________ .
Els esdeveniments més destacats d'aquesta època són els descobriments ____________________ com el d'Amèrica , l'organització política configurada en ____________________ i la invenció de la ____________________ .
La música renaixentista es desenvolupa entre persones ____________________ com a símbol de refinament i ____________________ . Els ____________________ patrocinen els artistes i els compositors comencen a ____________________ les seues ____________________ musicals ( ja no són ____________________ ) .
Les característiques més destacades són :
- La ____________________ està completament assimilada .
- La música ____________________ predomina sobre la instrumental .
- ____________________ és el principal centre de producció musical .
- La música és més ____________________ i més lliure : auge de la música ____________________ .