Crear actividad
Jugar Completar frases
____________________ ( desplegar ) el trípode . ____________________ ( ajustar ) el mecanisme dels peus inferiors i ____________________ - los ( bloquejar ) . ____________________ ( graduar ) l'alçada de la columna central i ____________________ - la ( fixar ) . ____________________ - hi ( enroscar ) la bombeta . I , si voleu , desplegueu la capa translúcida . ____________________ ( moure ) el mecanisme segons l'angle de llum que us interessi i ____________________ - lo ( reforçar ) cargolant el vis .
____________________ ( muntar ) un travesser d'entre 1 , 5 m i 3 m , segons el que us convingui . En muntar - lo , ____________________ ( tenir ) present que hi ha dos tubs que s'han de col·locar necessàriament als extrems . Quan instal·leu el travesser , ____________________ ( introduir ) l'extrem metàl·lic platejat a l'altre tub que presenta dos forats petits , i ____________________ - lo ( collar ) al travesser per ajustar el forat amb la volandera .
____________________ ( fer ) passar la barra travessera pel doblec de la roba . ____________________ - ho ( encaixar ) als trípodes i colleu els dos extrems amb la femella d'orelles fins que quedi ajustat .
____________________ ( utilitzar ) els tres clips per tal de fixar - la a la barra . En cas que necessiteu canviar la roba de fons , per no desmuntar l'estructura , ____________________ - la ( penjar ) damunt de l'altra amb els tres clips .