Crear actividad
Jugar Completar texto
Narrador : En aquell temps , ____________________ i ____________________ , els dos fills de Zebedeu , anaren a trobar Jesús i li digueren :
Jaume / Joan «Mestre , voldríem que ens concedíssiu un favor que us demanarem . »
Narrador : Jesús els preguntà :
Jesús : «Què voleu que faci ? »
Narrador : Ells li digueren :
Jaume / Joan : «Concediu - nos que , el dia que sereu glorificat , puguem ____________________ l'un a la vostra ____________________ i l'altre a la vostra ____________________ . »
Narrador : Jesús els respongué :
Jesús : «No sabeu què demaneu . ¿ Podeu beure el calze que jo beuré i ser batejats amb el ____________________ amb què jo seré batejat ? »
Narrador : Ells li digueren :
Jaume / Joan : «Sí que podem . »
Narrador : Jesús els respongué :
Jesús : «És cert , vosaltres beureu el calze que jo beuré i sereu batejats amb el baptisme amb què jo seré batejat , però seure a la meva dreta i a la meva esquerra no sóc jo qui ho ha de concedir ; és per a aquells a qui ____________________ ho ha reservat . »
Narador : Quan els altres deu ho sentiren , ____________________ contra Jaume i Joan . Jesús els cridà i els digué :
Jesús : «Ja sabeu que , a totes les nacions , els qui figuren com a governants disposen dels seus ____________________ com en fossin amos , i els grans personatges mantenen els altres sota el seu ____________________ . Entre vosaltres no ha de ser pas així : qui vulgui ser ____________________ , ha de ser el vostre ____________________ , i qui vulgui ser el primer , ha de ser l'esclau de tots , com el Fill de l'home , que no ha vingut a fer - se servir , sinó a servir els altres i a donar la seva vida com a preu de rescat per tots els homes . »