Crear actividad
Jugar Completar texto
Er zijn vijf grote wereldgodsdiensten : het ____________________ , het ____________________ , de ____________________ , het ____________________ en het ____________________ .

Het Oude Testament bestaat uit de ____________________ boeken , de ____________________ , de ____________________ en de ____________________ .

De eeste vijf boeken van het Oude Testament zijn de Thora , de ____________________ : ____________________ , ____________________ , ____________________ , ____________________ , ____________________ .

De vier grote profeten zijn ____________________ , ____________________ , ____________________ en ____________________ .

Overzicht van de boeken van het Nieuwe Testament : De vier ____________________ , de ____________________ van de Apostelen , de brieven van ____________________ , de ____________________ Brieven , de ____________________

De vier evangelies : ____________________ , ____________________ , ____________________ , Johannes

Messias komt van het Hebbreeuwse en Christos van het verlatijnste voor ____________________ .

De vier " christelijke " families zijn de Kaholieke kerk , de ____________________ kerken , de ____________________ kerk , de ____________________ kerk .

De zeven sacramenten : ____________________ , ____________________ , ____________________ , ____________________ , ____________________ , ____________________ , priesterschap .

De vijf zuilen van de Islam : de geloofsbelijdenis ( ____________________ ) , de rituele ____________________ ( vijf keer per dag ) , geven van ____________________ , vasten ( ____________________ , die eindigt met het ____________________ ) , Bedevaart naar ____________________ ( " hadj " )

De ____________________ : kerk ( christenen ) , ____________________ ( moslims ) , ____________________ ( joden ) , tempel ( boeddhisme / hindoeïsme )

De voorgangers voor elke godsdienst zijn een priester in de Katholieke Kerk , een ____________________ bij de moslims , een ____________________ bij de joden , een dominee bij de protestanten , een ____________________ bij de hindoes .

De Heilige ____________________ bestaat uit De Vader , de Zoon en de Heilige Geest .

De TIEN GEBODEN :
Bovenal bemin één God
zweer niet ____________________ , vloek noch ____________________
Heilig steeds de dag des ____________________
Vader moeder zult gij ____________________
dood niet , geef geen ____________________
doe niet wat ____________________ is
vlucht het stelen en 't ____________________
ook de ____________________ en 't liegen
Weest steeds kuis in uw ____________________
en ____________________ nooit iemands goed .