Crear actividad
Jugar Completar texto
El meu dia a l'escola ha estat molt divertit . Avui dematí hem mirat el ____________________ , per apuntar la data a la pissarra i als ____________________ per tenir la feina organitzada . Després l'encarregat d'avui que era en Pere ha anat a ____________________ a agafar els ____________________ . Hem començat amb l'assignatura de matemàtiques per això hem tingut que treure la ____________________ , el llapis , la ____________________ i la goma per corregir les errades que ens poguessin sortir . Després hem passat a fer llengua catalana i m'ha tocat sortir a la ____________________ a fer un dictat , per això he tingut que utilitzar el ____________________ i ____________________ i m'he embrutat tota . La següent a estat la meva classe preferida ja que hem fet un mural on hem utilitzat ____________________ , zel , pintures , tisores i ____________________ . M'encanta realitzar activitats plàstiques .

Després ens ha tocat anar a dinar per això he penjat la meva jaqueta al penja ____________________ per no embrutar - la .

Seguidament i un cop han tornat a començar les classes hem realitzat una redacció en folis de ____________________ blanc i amb ____________________ blau perquè l'havíem d'entregar a la professora . Ens ha deixat utilitzar el corrector ____________________ per si ens equivocàvem .

Un cop anavem acabant la redacció li anàvem deixant a la professora damunt del seu ____________________ i ja podíem anar al ____________________ a recollir ____________________ i posar - lo dins la motxila per marxar a casa .

La professora volia posar totes les redaccions juntes però com ningú tenia grapadora s'ha tingut que conformar amb un ____________________ .

Després de classe he anat al ____________________ amb la meva germana i la meva mare i després de berenar i tirar el paper a la ____________________ hem jugar en el ____________________ , el gronxo , ____________________ i hem fet castells a ____________________ .