Crear actividad
Jugar Completar texto
Anem a comentar aquest ____________________ anomenat ? Amo ____________________ ?
de ____________________ ____________________ ____________________ i ens podem preguntar a què ____________________ pertany , per a saber - ho hem de buscar les ____________________ dels ____________________ que es troben en el poema .

En aquest text podem trobar algunes ____________________ ( ? com vela nova que torba el garbí ? vers ____________________ ; ? les xicres blanques dels ____________________ ____________________ ____________________ ? vers ____________________ ) que són molt importants per saber l´isme al que pertany , és a dir , el ____________________ ; les metàfores resalten ____________________ ( la vela moguda pel ____________________ i la forma de ____________________ ) i la del vers 5 , a més , fa referència als pals del ____________________ , un element ____________________ .
Però no tot el text és realment futurista , perquè en la seua majoria s'utilitzen elements ____________________ de la poesia ____________________ , ja que als versos 3 i 11 es troba la paraula ? penyora ? , que és de l´amor ____________________ , l´amor idealitzat . La ____________________ ____________________ li parla al seu amor , li diu que li agrada el seu ____________________ i que vol que li faça la seua ____________________ .

Aleshores podem ____________________ que aquest poema del ____________________ Joan Salvat Papasseit és ____________________ però inclou conceptes pròpies del ____________________ .