Crear actividad
Jugar Relacionar Columnas

INVOCACIÓ ESPERIT SANT. Després que tots hem cantant l'Acció de Gràcies, el mossèn amb les mans esteses damunt la patena amb el pa i el calze amb el fi demana a Déu Pare que enviï l'ESPERIT SANT.

CONSAGRACIÓ, Prenent la patena amb el pa diu: preneu i mengeu-ne tots, perquè això és el meu COS, entregat per vosaltres. Després agafant el calze amb el vi diu: Preneu i beveu-ne tots, per aquest és el calze de la meva SANG, vessada per vosaltres i per molts en remissió del pecat

OFRENES. A la missa Jesús vol que col·laborem en el SOPAR que Ell es convida. Per això és el moment en que molts de nosaltres ajudem al mossèn, que és com si fos Jesús, a portar a l'altar el pa i el vi que es convertirà en el COS i la SANG de Jesús.

OFERTORI. Ara el mossèn prepara l'altar com si fos una taula posant unes estovalles i la PATENA amb el pa i un CALZE amb el vi i ens ho mostra a tots els que estem allí alçant-los mentre diu en veu alta."Us beneïm Senyor per aques PA i aquest VI que són fruit de la terra i del treball dels homes”.

EUCARISTIA vol dir ACCIÓ DE GRÀCIES, per això comencem donant gràcies a Déu per tot el que ha fet per nosaltres i per haver-nos enviat el seu fill Jesús per alliberar-nos del mal, del sofriment i de la mort