Crear actividad
Jugar Test
1. 
Us explico un fet, i vosaltres m'heu de dir de què es tracta: Jo vull comprar una bicicleta. Aquí a Espanya hem costa trenta euros, i a Perú 10. Jo vull comorar la bici de Perú perquè és més barata, però el sistema polític m'imposa tota mena de dificultats per a l'importació com a càrregues arranzelàries, impostos de més... Al final hem surt més barat comprar la bicileta d'aquí.
A.
Intercanvi desigual
B.
Política proteccionista
C.
Balança econòmica
D.
Autarquia
2. 
Us explico un fet i m'heu de dir a què pertany. Sóc un venedor molt important i vaig a un centre de producció de paper i compro moltes tones de paper. Aquestes tones, després les reparteixo en diferents negocis en menor quantitats, i també ho venc a un gran usuari.
A.
Exportació.
B.
Comerç majorista.
C.
Comerç detallitsa.
D.
Superàvit
3. 
Us explico un fet i m'heu de dir el seu nom. Al meu país i ha un important flux de mercaderies entre paísos, però en els darrers anys, la balança comercial del meu país, ens diu que hi ha més exportacions que importacions.
A.
Dèficit comercial
B.
Nacionalisme
C.
Lliure canvisme
D.
Superàvit
4. 
Un vaixell de mercaderies va per el riu Loira de França per a portar a Paris mercaderies. Quin tipus de transport de mercaderies és?
A.
Torrental
B.
Marítim
C.
Riual
D.
Fluvial
5. 
El turisme el podem dividir segons el desplaçament efectuat, i segons les motivacions de l'origen del vaitge. Si jo vaig a França, perquè vull fer un concurs d'esgrima, i després passejar amb cavall, quina ha estat la meva motivació d'origen?
A.
Cultural
B.
Negocis i congressos
C.
Esportiva
D.
Rural