Crear actividad
Jugar Completar texto
Er was eens . . . een opdracht dat heel veel tijd en ____________________ vroeg .
Na een intensieve brainstorm sessie ging ik aan de slag . Allereerst ging ik aan de slag met een ____________________ , maar ik was nog niet zo in mood . Hoor . Hop hop , even wat plakken in ____________________ . En vervolgens lekker tekenen ! Ik schetste 10 ____________________ van een character .
Daarna ging ik één silhouette verder uitwerken voor een ____________________ . Dat is een document waarin je ____________________ ____________________ zet , maar ook omschrijft hoeveel ____________________ je mag gebruiken . En , heel belangrijk , wat de ____________________ - ____________________ zijn . Want , de keuze = reuze !
4096 , ____________________ , ____________________ , ____________________ , ____________________ en 128 . Grappig , je kunt alles door 2 delen .
Toen ik daar klaar mee was , maakt ik nog een ____________________ en een ____________________ ____________________ van het character . Dit heb ik straks nodig in Maya . Al het voorwerk van character is klaar en hoef ik alleen nog even in te leveren op ____________________ !