Crear actividad
Jugar Completar texto
Indien mogelijk is het altijd waardevol om het ____________________ van je leerlingen te ondersteunen door ze het geleerde ____________________ te laten waarnemen . Je kunt hierbij denken aan concrete ____________________ ( voorwerp meenemen , iets voordoen ) , aan audio - visuele waarnemingen ( graag aangevuld door eigen ervaringen van je leerlingen ) en afbeeldingen .

2 ] ____________________ :
Het is , zowel voor jezelf als voor jouw leerlingen , zeer belangrijk je te allen tijde te beseffen dat de klas waar ze in zitten niet een geheel vormt , maar een verzameling individuen is . Er zijn , met andere woorden , ____________________ tussen onze leerlingen , ook al zitten ze in dezelfde klas . Benader je klas daarom zo min mogelijk als een geheel . Als je voorbij gaat aan de verschillen , bied je hen niet allemaal de beste kansen . Over differentiatie later meer .

3 ] ____________________ :
Als je je leerlingen weet te motiveren , zal dat hun leerproces niet alleen versnellen maar ook versterken . Motiveren kan intrinsiek en extrinsiek . Het spreekt voor zich dat intrinsieke motivatie tot de beste resultaten leidt . Maak je onderwijs dus relevant voor hen . ____________________ aan bij hun belevingswereld . Daag ze uit . Maak ze nieuwsgierig .