Crear actividad
Jugar Completar texto
Estimat diari ,
aquests dies he estat tan atrafegat que no he pogut escriure ni una ratlla ! Però avui no puc deixar - ho passar més : ha succeït una cosa increïble !
Vam sortir de ____________________ amb molt bon temps . El Sr . Trelawney havia contractat la tripulació . El qui em va cridar més l'atenció era el ____________________ , que es diu John Silver : li faltava una cama i tothom el respectava molt . De fet , sovint semblava que tenia més autoritat que el capità ____________________ . Ara veig que les sospites del capità , que deia que alguns membres de la ____________________ no eren de confiança , eren certes , tots correm perill .
M'ha vingut de gust menjar - me una ____________________ i , com que en quedaven molt poques , m'he hagut d'inclinar molt i he caigut dins la ____________________ . Quan estava a dins , he sentit unes veus . Aviat m'he adonat que un dels que parlava era en ____________________ .
En realitat són ____________________ , " cavellers de fortuna " , en diuen ells . Saben tot això del ____________________ , saben que els hem contractat per anar a ____________________ i trobar el ____________________ . Tenen la intenció d'utilitzar - nos fins que l'hàgim trobat i , després , volen ____________________ - nos a tots .
De poc m'ha anat que no m'enxampen . En Silver volia una poma i ha dit a en ____________________ que li'n donés una . El cor m'anava a cent ! Per sort , el ____________________ de l'Israel ha dit que més valia beure ____________________ que menjar pomes .
M'he salvat d'una bona !