Crear actividad
Jugar Completar texto
Ik ben lang en krom , ik ben een ____________________ . Ik kom uit Costa Rica , Panama , Colombia , Honduras en nog meer landen .

Mijn schil is rood met groen , maar vanbinnen ben ik geel . Ik ben een ____________________ . Ik kom uit India , maar ook in Brazilië en andere landen groei ik .

Mijn schil is bruin , maar mijn binnenkant is groen of geel . Ik ben een ____________________ . Ik kom meestal uit Nieuw - Zeeland .

Ik heb bovenaan veel harde bladeren , maar vanbinnen ben ik geel . Ik ben een ____________________ . Ik kom oorspronkelijk uit Brazilië , Bolivië en Paraguay , maar nu kan je me in nog meer landen vinden .

Ik ben klein en heb een dunne oranje schil . Je krijgt me vaak van de Sint ! Ik ben een ____________________ . Net als de Sint kom ik uit Spanje , maar ik groei ook in andere landen .

Ik ben oranje vanbinnen en vanbuiten en heb een dikke schil . Ik ben een ____________________ . Ik kom meestal vanuit Spanje naar België , maar ik groei in veel warme landen .

Ik ben klein en groen , maar kan ook donkerblauw zijn . Ik ben een ____________________ . Je kan me vinden in Italië en andere landen .