Crear actividad
Jugar Completar texto
Narrador : Quan Jesús sentí a dir que ____________________ havia estat empresonat , se ? n tornà a Galilea , però no anà a viure a ____________________ , sinó a Cafar - Naüm , vora el llac , a la regió de Zabuló i de Neftalí , perquè s ? havia de complir allò que anunciava el profeta Isaïes :
«País de Zabuló i de Neftalí , camí del mar , l ? altra banda del Jordà , Galilea dels pagans : El poble que vivia a les fosques ha vist una gran ____________________ , una llum resplendeix per als qui vivien al país tenebrós . »
Des d ? aquell temps Jesús començà a predicar així :
Jesús : ____________________ - vos , que el ____________________ del cel és ____________________ ____________________ . »
Narrador : Tot vorejant el llac de Galilea , veié dos germans , Simó , l ? anomenat ____________________ , i Andreu . Estaven tirant el filat a l ? aigua , perquè eren pescadors , i els digué :
Jesús : «Veniu amb mi , i us faré ____________________ d ? homes . »
Narrador : Immediatament abandonaren les ____________________ i se n ? anaren amb ell . Més enllà veié altres dos germans , Jaume i Joan , fills de Zebedeu . Eren a la barca amb el seu pare , repassant les xarxes , i Jesús els cridà . Ells abandonaren immediatament la ____________________ i el pare , i se n ? anaren amb ell . I anava per tot Galilea , ensenyant a les ____________________ , predicant la bona nova del Regne i guarint entre la gent tota malaltia .