Crear actividad
Jugar Completar texto
La revolució ____________________ fou un conflicte ____________________ i ____________________ que es produí a ____________________ al segle ____________________ .
Inici : ____________________ de ____________________ de ____________________ . Presa de la ____________________
Final : ____________________ . Cop d'Estat de ____________________


Primer : EL rei francès ____________________ ____________________ intentà imposar una reforma en què els estaments privilegiats també pagarien ____________________ . Aquests la ____________________ i obligaren el rei a convocar les corts , conegudes com ? Estats ____________________ ? .


Després : Als ____________________ ____________________ es revoltaren els ____________________ . Aquests crearen ? ____________________ ____________________ ? i decidiren elaborar una ____________________ ( llei per la qual s'estableixen els drets i els deures dels ciutadans i es regula el sistema de poders ) . Amb aquest objectiu formaren ? ____________________ ____________________ ____________________ ? .


Tot seguit : Les masses ____________________ s'uniren als ____________________ , cansats de tanta injustícia . A les zones rurals es revoltaren contra els senyors ____________________ i a la ciutat assaltaren la fortalesa de la ____________________ ( per aconseguir armes i munició ) . Era el dia ____________________ de ____________________ de ____________________ .

Finalment , després de diverses revoltes , ____________________ ____________________ ( un general francès ) va fer un ____________________ ____________________ i prengué el poder a ____________________ . Anys després es proclamà ____________________ i formà un gran ____________________ fins que fou ____________________ ( Batalla de ____________________ ) per una ____________________ dels països ____________________ .