Crear actividad
Jugar Completar texto
Per a dur a terme la nostra recepta de cuscús africà necessitarem : 50 ? g de carabassó , mig ____________________ , 50 ? g de ceba , 50 ? g de pebrot vermell , 50 ? g de pastanaga i 10 panses . A més , utilitzarem diverses espècies com la cúrcuma , el pebre negre , el pimentó dolç , el gingebre i el coriandre , a més de 150 ? g de l'ingredient més important , el ____________________ , a més d'oli ____________________ i sal al gust .

El primer pas és afegir un xorret d'oli a una olla que conté aigua ____________________ , per a afegir el cuscús , que bullirà durant ____________________ minuts . Mentre el cuscús va bullint , passarem al segon pas i fregirem les ____________________ amb una mica d'oli . Començarem afegint la ceba , la pastanaga , el pebrot vermell , i el carabassó , a més d'un pessic de sal .

El tercer pas és deixar reposar el ____________________ . A continuació , quan les verdures estiguin cuinades , afegirem les ____________________ i els tomàquets . El cinquè pas consisteix a afegir una cullerada de gingebre , una de pimentó ____________________ , una altra de coriandre , una més de cúrcuma , i per últim una de pebre ____________________ .

El cinquè pas consisteix a afegir el cuscús a la paella i remenar fins que quedi homogeni . Per finalitzar , emplatarem el cuscús i estarà llest per consumir !